Pediz presenteert Project Doorzie de Gokwaan op congresfestival Sociaal & Gezond in Utrecht

Congrestival Sociaal en Gezond
 
30 MEI 2017
 

Sociaal maakt gezond. En gezond helpt sociaal. Dat wist je al. Maar welke kanten zitten daar eigenlijk aan? En wat betekent het leggen van deze verbinding voor jouw werk? Het Congrestival Sociaal & Gezond, dat plaatsvindt op 30 mei 2017 in Utrecht, is een uitnodiging aan innovatieve professionals uit de gezondheidszorg en professionals uit het sociaal werk om ideeën uit te wisselen en samen aan de slag te gaan. We hebben een gevarieerd programma samengesteld!

Wat is jouw ervaring met praktijken waarin sociaal en gezond elkaar versterken? Hoe leg jíj de verbinding? Wat heb je nodig? Van elkaar, van beleidsmakers, van organisaties, van managers? Het Congrestival Sociaal & Gezond 2017 biedt je de unieke gelegenheid om een spontane, actieve dialoog te voeren met pioniers, starters en ervaren initiatiefnemers. Je wordt geïnspireerd en gestimuleerd om de verbinding tussen sociaal en gezond in je eigen werkomgeving te initiëren, te intensiveren en uit te breiden. Ook als je nog geen ervaring hebt met de verbinding tussen sociaal en gezond, maar graag informatie wilt inwinnen, ben je uiteraard welkom!

Op het Congrestival Sociaal & Gezond is iedere deelnemer de hoofdgast en draagt iedereen actief bij aan oplossingen. We bieden volop gelegenheid om ervaringen en gezichtspunten te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast presenteren onderzoekers van het Amc de resultaten van langlopend onderzoek naar de gezondheidswinst van Kwartiermaken en Natuurlijk, een netwerkcoach!

Wanneer: Dinsdag 30 mei 2017
Waar: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht

Met steun in de rug van:
sprekers die inspiratie ‘ademen’;
experts aan wie je je vragen kunt voorleggen;
nieuwe contacten die waardevol kunnen zijn voor je vorming als professional én vrijwilliger.
Het Congrestival Sociaal & Gezond 2017 combineert de inhoud en betekenis van een congres met het bruisende van een festival. Mis het niet.

Voor wie:
(eerstelijns)Professionals die werken aan preventie, publieke gezondheid
Sociaal professionals
Onderzoekers
Beleidsmakers
Vrijwilligers
Blijf op de hoogte

Volg de updates over dit congrestival op facebook of op twitter via de hashtag #sociaalengezond2017.